Trimite colete in Germania in deplina siguranta

De multe ori, persoanele plecate peste hotare sau rudele celor ramase in tara aleg sa trimita colete celor dragi prin diverse metode de livrare colete cum ar fi posta, autocarele. O alternativa eficienta de a trimite colete in Germania este site-ul de curierat Germania – Romania, rennen.ro.

Avantajul transportului cu rennen.ro este oferit de livrarea si preluarea direct de la adresa, in comparatie cu firmele de transport precum posta romana sau cele cu autocare unde esti nevoit sa transporti personal coletul pana la punctul de preluare sau in cazul in care ai de primit un colet, trebuie sa te deplasezi pana la sediul lor pentru a-l prelua.

De ce este mai avantajos transportul de colete direct la adresa in Germania?

  1. Veti economisi bani datorita preturilor foarte avantajoase si negociabile in functie de greutatea coletelor.
  2. Nu veti mai pierde timp pe drumuri. Stim cu totii ca programul de lucru este in general de la 8 la 17 iar in acest interval este foarte dificil sa ajungem la timp la un sediu de transport colete, astfel curierii pot veni la dvs. acasa sa va preia coletul in functie de programul stabilit.
  3. Nu aveti nevoie de un mijloc de transport. Transportul facandu-se de la adresa la adresa, preluarea si livrarea unui colet nu necesita un mijloc de transport cu care sa va transportati coletele.

Inainte de a trimite un colet in Germania, va recomandam sa ambalati cat mai bine ceea ce aveti de trimis in cutii de carton rezistent, folie cu bule pentru coletele fragile si sa nu uitati sa le etichetati corespunzator cu datele expeditorului si ale destinatarului.

Pentru rezervare, accesati https://rennen.ro si utilizati formularul lor de rezervare specificand cat mai concret detaliile coletelor pentru a obtine un pret cat mai precis.