Rochii de zi Abella – Feminitate si Confort

Majoritatea femeilor cand se gandesc la cuvantul „rochii” isi imagineaza acea vestimentatie ce se poarta doar la evenimente si ocazii speciale. Un consultant Abella ne clarifica faptul ca rochiile sunt destinate pentru a fi purtate oricand vrei sa te simti feminina dar si sa te bucuri de confortul adus de o rochie de zi.

In colectia celor de la https://abella.ro vei gasi o gama variata de rochii de zi elegante la preturi avantajoase, din materiale de calitate ca tu sa te simti bine si confortabil in orice moment al zilei si in orice zi din saptamana.

“Acolo unde este o rochie, este și o femeie. Dacă nu există femeie, nu există nici rochie.” – Coco Chanel

Rochiile de zi – De nelipsit din garderoba

Piesă vestimentară nelipsită din lista iubitoarelor de fashion, rochia este, într-adevar, articolul cel mai feminin din garderoba noastră.

Fiecare femeie are în memoria sufletului propriile ei rochii „celebre”: rochița de botez, cumpărată de nașă, din fotografia de pe noptieră, a mamei, rochia roșie de la balul de absolvire, sau cea din dantelă pe care ai purtat-o în seara în care te-ai îndrăgostit cu adevărat și … lista e lungă și plină de emoții. Rochiile aduc cu sine emoții, stări, clipe importante!

Toamna aceasta purtați rochii! Sunt pline de feminitate și scăpați de bătaie de cap. Nu mai trebuie să te gândești la “cum mă îmbrac astăzi”, „dacă bluza albă a ajuns de la curățătorie” sau „cu ce să combin pantalonii aceștia?”

Alegi o rochie și ești îmbrăcată în feminitate!

Rochiile ce urmează linia corpului, cele creion, sunt piesele de nelipsit din garderoba ta. O rochie de acest tip, fără accesorii și tocuri poate fi ținuta de zi perfectă, pe care o poți transforma, adăugând un colier, o pereche de pantofi stiletto și schimbând coafura, într-un outfit potrivit unei seri petrecute la teatru sau cină în oraș. Atât de simplu! Dar nu combina rochii cu imprimeu cu prea multe accesorii, ținuta se va încărca și, știm deja, simplitatea este și va fi întodeauna, cheia eleganței.

Daca nu te-ai hotarat ce rochie ti se potriveste, poti intra pe Abella.ro si acolo vei gasi rochia de care te vei indragosti.