Ofertele de transport colete in Anglia – Ajutorul tau la „mult”

De cele mai multe ori persoanele plecate din tara, aleg sa trimita colete in Anglia cu ajutorul firmelor de curierat Anglia – Romania si retur datorita preturilor avantajoase si sistemului de livrare si preluare door-to-door oferit de unele companii de transport de pe aceasta ruta. Fie ca trimit haine, dulciuri sau alte bunuri, pretul de transport al coletelor nu variaza in functie de distanta ci in functie de volum si/sau greutate.

In cazul coletelor de mici dimensiuni, pretul nu ar trebui sa fie o problema, deoarece cateva kilograme in plus nu vor afecta foarte mult pretul transportului. Dar ce facem atunci cand avem de trimis mobila sau colete ce sunt de ordinul sutelor de kilograme, cum ar fi electrocasnice, marfa paletizata sau alte lucruri ce insumate depasesc 100 de kilograme?

Pentru ca acest tip de transport, ce cantareste foarte mult sa fie la un pret avantajos ar trebui sa cautam oferte de transport colete in Anglia sau Romania. Pentru a nu va incerca norocul pe fiecare site ce ofera servicii de transport, am ales noi unul ce pentru coletele care depasesc 100kg veti beneficia de discount, astfel ca pretul sa fie cat mai bun pentru cantitati cat mai mari. Acest site este 2uk.ro si promite preluare si livrare door-to-door pe tot teritoriul Romaniei si acopera cele mai importante zone din Anglia.

Procesul de rezervare a unei preluari de colete este foarte simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site, introduceti datele personale de preluare, livrare si detalii despre colete iar in cel mai scurt timp un operator al acestui site va lua legatura telefonic cu dumneavoastra pentru a stabili detaliile exacte cu privire la preluarea coletelor. Dupa ce acest lucru a fost stabilit iar pretul este pe placul dumneavoastra urmeaza ca in zilele urmatoare sa asteptati un curier sa vina sa preia coletelele. Nimic mai simplu nu?

De ce ofera firmele de transport reduceri pentru coletele mari desi necesita mai multa forta fizica si mai multa munca din partea unui angajat? Ei bine, e mai simplu de transportat un colet voluminos de la punctul A la punctul B decat sa transporte 20 de colete din diverse locuri la destinatii diferite.