Textilele hoteliere – importanta calitatii si ce recomanda produsele de la Brodank

Cei care activeaza in industria ospitalitatii cunosc fara doar si poate cate ceva despre importanta pe care textilele de calitate o au. Acestia trebuie de altfel sa respecte anumite standarde, sa raspunda anumitor cerinte, atat din respect pentru clienti, cat si pentru a construi un renume unitatilor pe care le administreaza. Confortul trebuie sa fie o calitate definitorie, mai ales ca acesta este rolul primordial al acestei industrii – de a asigura spatii de odihna ce ofera conditii satisfacatoare, respectiv de a asigura dotari suplimentare, in functie de complexitatea ce le caracterizeaza.

Intrucat intentia este de a atrage publicul interesat in cadrul unitatii de cazare detinute, hotelierii trebuie sa se asigure ca prima impresie pe care o creeaza oaspetilor se ridica la nivelul asteptarilor acestora. Decorul este desigur important, insa cu atat mai important este ca invitatii sa resimta comoditatea dorita, fara niciun fel de compromis.

In acest sens, textilele hoteliere joaca un rol deosebit de important. Sunt cele care asigura un somn corespunzator, eliminand orice posibilitate de disconfort. Prin satisfacerea nevoilor beneficiarilor, hotelierii isi fidelizeaza oaspetii si mai departe pot fi recomandati de acestia si cunostintelor sau altor persoane aflate in cautarea unui spatiu de cazare adecvat.

Este o industrie care trebuie sa ofere un raport pret – calitate optim, iar cei care se asigura ca nu fac rabat de la calitatea lenjeriilor si a celorlalte textile hoteliere, in fapt isi ofera personal beneficii.

De ce este important a opta pentru textile hoteliere calitative?

In primul rand, fiecare unitate trebuie sa se incadreze in anumite cerinte si standarde. Mai ales cei care doresc sa isi faca o imagine pe piata de profil trebuie sa le indeplineasca cu strictete. Atat in alegerea de lenjerii hotel pret, perne hotel, cat si a prosoapelor, spre exemplu, este ideal a urmari ca materialele din care sunt realizate sa prezinte o serie de calitati.

In alegerea unor textile hoteliere potrivite, Brodank propune o varietate de produse, in variante diverse de dimensiuni si caracteristici. In functie de prestigiul la care fiecare doreste sa se ridice, exista solutii ce vizeaza calitatea, la costuri echitabile.

In general, alegerile se orienteaza spre anumite particularitati, care denota incredere si siguranta oaspetilor. Cu siguranta ca elemente decisive pentru cei care se orienteaza spre o unitate hoteliera se refera la prosoape. Pare putin greu de crezut ca acesta este un criteriu atat de important? Este un detaliu care conteaza, motiv pentru care hotelierii cauta sa faca alegeri cat mai inspirate.

In acest sens, cei interesati gasesc pe lenjerii-hotel.ro modele in gramaje diverse, cu fibre moi. Sunt o recomandare cele cu fir dublu intrucat promit o mai mare rezistenta, alaturi de un nivel de absorbtie al apei ridicat. Cusaturile ce le definesc laturile sunt de asemenea repere, ce indica nivelul calitatii ce le este specifica, de preferat sa fie duble de asemenea. Impiedica de altfel si desirarea prosoapelor.

Referitor la culoare, atat in cazul acestora, cat si a lenjeriilor de pat, preferat ramane albul. Este cel care transmite ideea de siguranta, de curatenie si igiena la inalte standarde. Clientul se poate convinge ca textilele sunt spalate si curate, deci nu prezinta niciun fel de risc pentru sanatatea lor. Cu atat mai avantajos este a opta pentru lenjerii antialergice, intrucat exista persoane ce prezinta un nivel inalt de sensibilitate a pielii. Sa se stie ca unitatea hoteliera a acoperit si aceasta necesitate ar reprezenta un motiv in plus de a plati pentru serviciile sale.

Indiferent de tipul textilelor ce urmeaza a fi achizitionate, compozitia este un criteriu de urmarit indeaproape. Este valabil atat in cazul lenjeriei, a prosoapelor, cat si cand vine vorba despre alegerea de perne hotel, fete de masa, plapume etc.

Ramane o alegere de top bumbacul, insa nu sunt variante de neglijat nici damascul, damascul satinat, percalul spre exemplu. Si amestecurile de materiale calitative sunt o recomandare din partea specialistilor. Se recomanda raportarea la densitatea materialelor, la confortul pe care il pot asigura, precum si durabilitatea – dat fiind ca acestea vor fi supuse unor purtari si spalari repetate.

Conteaza si intretinerea, nivelul de ingrijire de care fiecare in parte are nevoie. De obicei optiunile mai calitative sunt si mai pretentioase, insa nu presupun un efort peste masura.

Cei interesati de achizitii de textile hoteliere la costuri avantajoase sunt asteptati in cadrul site-ului oficial www.lenjerii-hotel.ro cu optiuni variate.