L-a ajuns blestemul cîinilor măcelăriţi fără milă… HINGHERUL GENERAL AL CAPITALEI, SORIN OPRESCU, A FOST ARESTAT!

Mai poate spune cineva că nu există Dumnezeu? Iată dovada: cel mai dement măcelar de cîini, Sorin Oprescu, a ajuns în cătuşe. Individul se credea intangibil. Adoptase o ţinută modestă, de şef de şantier, şi o vorbire tărăgănată, de povestitor de snoave (bancuri) la gura sobei. În spatele acestei măşti, aşa-zisul doctor era, efectiv, un asasin. În mai puţin de 2 ani, el a ucis cca. 50.000 de cîini. N-a ţinut seama de nimic. A călcat pe cadavre. Era singurul medic din lume care nu dădea viaţă – ci moarte. El invoca o lege anormală, pe care Justiţia o declarase abuzivă şi strîmbă. N-a vrut să respecte decizia Justiţiei. Îşi crease o ,,echipă a morţii”, în frunte cu fi-su, cu prietenii ăstuia şi cu un alt nemernic, însetat de sînge – Răzvan Băncescu. În repetate rînduri i-am spus, ori i-am transmis, că nu-i poate ucide pe cîini ca pe ţînţari, că există o Lege, care prevede sterilizarea lor şi depunerea în adăposturi, în fine, că moartea nu rezolvă nimic, fiindcă habitatul se umple la loc. Mai mult decît atît, dar i s-a atras atenţia că, unde nu sînt cîini, zburdă şi se înmulţesc şobolanii, purtători ai microbilor unui mare număr de boli, cca. 20, în frunte cu ciuma. Deşi are nişte urechi de elefant, Dr. Mengele Oprescu nu a vrut să-i asculte pe iubitorii de animale. El folosea pavilioanele alea pentru altceva: foşnetul banilor. Şi a făcut o avere colosală. Oare cînd va ajunge acest DNA şi la palatul lui din Cipru, unde şi-a îngropat o mare sumă de bani în grădină – după cum îi mărturisea, la un pahar de vorbă, unui prieten, pe nume Cristel Niţă? Lua Sorin Oprescu 10% din toate contractele? Haida-de, el revoluţionase străvechea zeciuială fanariotă, pretindea şi încasa mult mai mult. Am să dau un singur exemplu: în urmă cu cîţiva ani, m-am întîlnit cu el, întîmplător, la postul România TV. El ieşea dintr-o emisiune, iar eu intram.

Pe culoar, i-am spus: ,,Domnule primar, de ce a costat Stadionul Naţional Arena 300 de milioane de euro, în vreme ce stadionul asemănător, din Frankfurt, a costat cu 100 de milioane mai puţin?”. Ştiţi ce mi-a răspuns? ,,Aaa, păi TVA-ul, domnule preşedinte! TVA-ul!”. Atunci am priceput că acest Oprescu e nu numai hoţ, ci şi prost. Cine îi băgase inepţia asta în tărtăcuţa aia mică şi clăpăugă? La fel a suplimentat el devizul la o altă lucrare de proporţii: Podul Basarab. El amîna, deliberat, predarea unor lucrări, pentru a cere Consiliului General al Capitalei noi şi noi sume de bani. Mă refer la Pasajul de la Casa Scînteii, la lucrările de restaurare şi consolidare de la sediul vechi al Primăriei, la Arcul de Triumf (francezii, sau italienii făceau, în acest răstimp, 3 Arcuri de Triumf) ş.a.m.d. Tot ce mişca în Capitala asta era văzut ca o sursă de cîştig. Norocul acestui evreu homosexual a intrat la apă atunci cînd un alt Kavaler de Kurlanda, tot evreu, Solomon Wigler, a fost arestat. N-am detalii, dar se poate bănui că ăla a turnat tot, ca să-şi scape pielea. Vor urma dezvăluiri teribile.

Foarte suspectă darea de ceasul morţii a lui Bogdan Chirieac. Care zicea, la România TV, că Sorin Oprescu a salvat mii de vieţi (?!). Aiurea! El a devenit cunoscut odată cu moartea lui Corneliu Coposu – nu zic că el l-a băgat în pămînt, zic doar că nu l-a salvat. Tot aşa a murit fratele mamei mele, Ilie Sandu, grevist la Griviţa Roşie, în 1933 – l-am internat, de urgenţă, la Spitalul Municipal, l-am aşteptat pe acest Oprescu pînă la ora 1 noaptea, dar el n-a catadixit să vină, era prea mare pentru mine, doar îl operase pe Coposu! După cîteva ore, unchiul meu a încetat din viaţă. Probabil că Sorin Oprescu nu se băga la cazuri de la care nu putea primi şpagă. Singurul lucru pe care l-a făcut bine Sorin Oprescu a fost tuşeul anal la Ion Iliescu, care, desigur, nu putea să moară dintr-un deget în cur. Pe aşa ceva se clădeşte faima de mare medic mare a acestui felcer.

În altă ordine de idei, vreau să-mi exprim speranţa că arestarea (absolut meritată!) a acestui şoarece fiert în ulei de frînă nu are nici o legătură cu intrarea în UNPR a primarului-poreclă Piedone, care a anunţat că va candida la funcţia de primar general al Capitalei. Cu alte cuvinte, aş vrea să cred că tandemul Gabriel Oprea – L.C. Kövesi nu îi face culoar umflatului agramat, la fel de şpăgar ca şi aschimodia în halat cu buzunare largi. Eu zic de vreo 2 ani că Oprescu are 4 Dosare Penale, dar el a fost arestat de-abia acum, cînd primarul PC a intrat în UNPR şi a anunţat că va ataca fotoliul de edil-şef al Bucureştilor. Ulterior, a dat-o la întors, afirmînd că va candida tot la Sectorul 4. E ceva dubios aici. Dar, vorba zicalei: ,,Nu e pentru cine se pregăteşte, e pentru cine se nimereşte”.

Ca să fiu sincer, eu nu mă bucur de nenorocirea care l-a lovit pe Sorin Oprescu. La sfîrşitul anului 2011, el a atribuit PRM un sediu nou, după ce banda Traian Băsescu – Elena Udrea – Petre Tobă ne-a evacuat din sediul în care funcţionam, în mod legal, cu 140 de poliţişti şi jandarmi. Am apreciat acel gest al lui Sorin Oprescu, la care au contribuit şi Victor Iovici (viceprimar general, membru PRM) şi Mihai Enăchescu (director AFI). Dar, după cum zicea Kim Ir Sen: ,,Una-i una, alta-i alta!”. Aş fi preferat, de 1.000 de ori, să nu primim nici un sediu, dar să trăiască iubiţii mei îngeraşi. N-a vrut Sorin Oprescu, care parcă îl avea de dracul în el. Acum, l-a bătut Dumnezeu. L-a terminat. Degeaba a tot vizitat el Israelul şi SUA, unde a promis imense sume de bani, dacă va fi sprijinit să devină preşedintele României. Nu-l mai ajută nimeni şi nimic. Şi e abia începutul.