KALANI – învață cum să-ți completezi ținuta!

Trebuie să recunoaștem că ne place să fim în centrul atenției, să jonglăm cu diferite stiluri precum office, elagant sau casual, dar de multe ori simțim că ne lipsește acel ceva, de aceea Kalani.ro joacă un rol important.

Învață cum să-ți completezi ținuta în cativa pași simpli:

Primul lucru pe care trebuie să-l iei în considerare este stilul care te reprezintă. Aici sunt câteva opțiuni de pe Kalani, vezi ce ți se potrivește:

SENTIMENTAL: Poate ești genul de persoană care poartă o singură piesă si n-o mai dă niciodată jos. Dacă te atașezi emoțional de un articol, pe Kalani găsești cercei din zirconiu pentru femei, minimalisti, se potrivesc la orice tinuta iar materialul rezistă în timp.

STATEMENT:  Accesoriile statement sunt în general adăugate unei ținute simple, nu prea colorată pentru a o face mai specială. Piesa ta statement poate fi un colier, o perche de cercei, sau o brațară, le poți combina, dar ai grija să nu exagerezi. Pe Kalani găsești colierul Heavynne care se potrivește aproape oricărei ținute.

ELEGANT: Fii sigură că te vei simți frumoasă la un eveniment important așa că alege  un accesoriu care să te scoată în evidență. Asortează ținutei tale cerceii Chandelier pe care îi găsești în nuanțe de roșu, albastru sau verde.

OFFICE: Transmite profesionalism și adaugă șinutei tale office cerceii Soberness , conferindu-i rafinament si eleganță.

CONFORTUL: Trebuie să te asiguri că vei fi confortabilă atunci când începi o zi lungă. Asortează la un tricou simplu și o pereche de jeans cerceii Bee sau Pinaple și ieși din tiparele clasice.

CÂTE PIESE SUNT DE AJUNS? Nu există un număr exact- cu cât mai multe, cu atât mai bine. Încearcă colierul Kameea, format din două piese pe care le poți purta împreună sau separat.

CUM LE COMBINI: Sunt diferite tipuri de categorii, dar principalele sunt: cercei, coliere, brațări, inele. Poți cumpăra doua piese separate pe care sa le potrivești în așa fel încât să pară că vin împreună, dar poți încerca să cumperi un set precum red roebuck de pe Kalani.

FII ÎN PAS CU ULTIMELE TENDINȚE: De asta nu ar trebui să-ți mai faci griji, Kalani se ocupă deja de asta!