Social Media
Publicitate
Publicat la 7 septembrie 2015 in Ultima ora
  • GEORGE

    Ai vrea sa ai bani ca sa mergi la munte,sau la mare cu prietena/prietenul? Ai vrea sa iti cinstesti gasca cu o bere? Ai vrea sa ii cumperi sotiei/sotului un cadou de aniversare mai scump,ca doar e scumpa/scump pentru tine,nu? Ai vrea sa le cumperi nepotilor cate o tableta? Dar din pacate nu ai destui bani. Cu toate acestea, noi te putem ajuta . In prezent este un proiect in derulare prin care poti castiga bani indeajuns sa iti satisfaci dorintele. Prin acest proiect vom ajuta oamenii care isi doresc un adaos la salariu,sau chiar o sursa de venit. Pentru a participa in acest proiect nu e necesara experienta. Dumneavoastra trebuie doar sa stiti cum sa lucrati pe calculatorul de acasa si sa fiti serios. Veti fi instruit gratuit de catre echipa noastra. Pentru mai multe detalii despre acest proiect, trimiteti un e-mail cu titlul „INFO” la adresa: cotoc_george@yahoo.com

  • Budica Stancu

    Nu credeam ca Sorin Oprescu cu credibilitate mare la public sa comita asa functie si viitor, pentru a-si potoli poftele nemasurate.
    In aceasta situatie se demonstreaza ca de 25 de ani singurul OM DE STAT din ROMANIA ,este dl CORNELIU VADIM TUDOR,cel care a ddemonstrat ca nu este corupt ,coruptibil si santajabil.Recomand romanilor de rrand sa tinaa cont de aceste mici calitati.

ziare