Social Media
Publicitate
Publicat la 1 septembrie 2015 in Ultima ora

Serviciile Secrete austriece acuză: SUA şi miliardarul George Sörös finanţează invadarea Europei de către imigranţi

 

 

Ziarul austriac „InfoDirekt”, apropiat Armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al Serviciilor de Informaţii ale Armatei (Österreichischen Abwehramts), conform căruia organizaţii neguvernamentale din SUA ar finanţa traficul de imigranţi către Europa. În special pe cel în care sînt aduşi imigranţi de pe coastele libiene spre Italia meridională. Conform articolului publicat de ziarul austriac, Serviciile Secrete de la Viena estimează că pentru fiecare persoană care ajunge în Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, aşa cum se spunea pînă acum în unele publicaţii.

„Cei care aduc refugiaţi în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro şi ajung pînă la 14.000 de euro, în funcţie de zonele de unde se pleacă şi de diversele organizaţii de traficanţi. Dar imigranţii care vor să fugă din ţările lor sînt mult prea săraci pentru a da aceşti bani”, se spune în raport. Spionajul austriac ar avea informaţii că „organizaţii din SUA au creat un model de co-finanţare şi contribuie substanţial la costurile cerute de traficanţi”. Ar fi vorba de „aceleaşi organizaţii care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, aşa-numite „umanitare” şi „pentru drepturile omului”. ONG-uri care, se ştie foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA, sau direct de speculatorul şi finanţatorul „revoluţiilor portocalii” din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiască George Sörös, părintele cunoscutei Human Rights Watch. Poliţia din Austria, care primeşte solicitanţii de azil, cunoaşte aceste date de multă vreme, însă, scrie „InfoDirekt”, nimeni nu e dispus să vorbească. Nici măcar sub protecţia anonimatului. Semnatarii articolului lansează un apel către toţi jurnaliştii, poliţiştii şi oamenii din Serviciile Secrete, cerîndu-le să participe activ la investigaţii şi la confirmarea acestor informaţii. Într-un articol ulterior, „InfoDirekt” dezvăluia că şi „în Austria există un business al refugiaţilor”, de care profită Barclays Bank, o puternică multinaţională, cunoscută drept „Blindaţii de la Rotschild”. Iar clanul Rothschild nu se dă în lături de la nici o afacere, nici măcar de la cea a „primirii şi îngrijirii” refugiaţilor cu bani publici”, subliniază ziarul austriac.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
 • Peleu

  Da,da,da,desigur americanii si evreul Soros,ei aduc transfugii in Europa,intreb si eu nu ar fi mai bine daca rusii pleaca din Siria si austriecii expulzeaza oligarhii rusi cu miliardele din bancile austriece,sau rascumpatara actiunile oligarhilor lui putin din companiile austriecilor,da,da,da,desigur-in pui mei!Ofiterii rusi organizeaza convoaiele de refugiati…asa o fi?

 • Toata invazia de migratori e sponsorizata de CIA. Altfel nu avea loc. Altii (rusi, chinezi, extraterestii) nu au influenta nici la sursa nici la destinatie.
  Logic.

  Repet, daca UE nu se da la rusi dupa cum e ordinul, UE va pica…iar SUA e cea care o va pica, nu altii.
  Invazia migratorilor e doar partea 1 din plan.

 • balicrator

  De curind, cea care a adus fundatia Soros in Romania, Sandra Pralong a fost numita consiliera lui Ghiolbanis. Cine o fi propus numirea ?

ziare