Social Media
Publicitate
Publicat la 31 august 2015 in Ultima ora

Primarul Braşovului, George Scripcaru, va fi trimis în judecată pentru devalizarea fondului de pensii: 600 de miliarde de lei vechi daţi unor falşi revoluţionari!

 

 

 

Zilele trecute, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor a făcut un „dosar-beton” împotriva numiţilor George Scripcaru şi Mihail Tarbă (ambii PDL) acuzaţi că au devalizat banii Casei de Pensii Braşov. E vorba de 600 de miliarde de lei vechi, bani livraţi, ca pensii, unui mare număr de pretinşi revoluţionari, care ar fi avut de suferit în judeţul respectiv pe parcursul evenimentelor din noiembrie 1987 şi decembrie 1989. Cercetările au dovedit că, din 127 de dosare de revoluţionari, nu mai puţin de 67 erau false!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.
  • Peleu

    Concluzia trebuie dusa pana la capat,aceleasi grave ilegalitati au fost si sunt prezente in toata tara.Revolutionarii astia sunt asemanatori cu fostii ilegalisti comunisti,beneficii incredibile si pensii pe masura,intr-o tara amarata.Observati ca fac spume la gura doar cand le sunt amenintate beneficiile(hotiile).Se apropie timpul unui decont foarte dureros pentru Romania si sa nu va asteptati ca aceste jigodii de falsi revolutionari sa lupte pentru tara,mai ales ca 70% din ei apartin unei etnii ce sustine constant cu toate mijloacele interesele de clan psd-iste.De ce plagiatorul nu are curaj sa anuleze aceste avantaje si sa recupereze pagubele uriase aduse tarii?

ziare