Social Media
Publicitate
Publicat la 15 august 2014 in Stiri sportive

Fraţii Becali şi Cristi Borcea, trai pe vătrai la Poarta Albă

Trimisul special al Bursei Zonurilor pe Litoral a auzit mai multe discuţii între dierşi constănţeni de ază, fără legătură unii cu alţii, despre nişte faze care se-ntîmplă la puşcăria Poarta Albă cu fraţii Ioan (Gioani) şi ictor Becali, plus Cristi Borcea. Deci, se orbeşte prin Constanţa că ăştia o duc împărăteşte la pîrnaie. Stau 3 în cameră, separat de restul puşcăriaşilor, trag chiolhanuri, iar Borcea, mai bolnăior de felul lui, e mai mult decît pe bune cu o angajată în halat alb a penitenciarului. Oamenii nu puneau mîna în foc pentru ce poesteau, dar se mirau cum de nu a ajuns tărăşenia în presa de cancan. Bursa Zonurilor speră ca toţi deţinuţii din România s-o ducă cel puţin la fel de bine. Administraţia Penitenciarelor, se aude?

(Text preluat din ziarul „Puterea”)

  • Nicolae

    Doamne…Daca si inchisorile staliniste ar fi fost la fel…..O viata ai fi fost fericit la parnaie! Ai fi zis ca esti intr=o statiune!…..Pe bune!

  • Didos

    Bravo lor ! Inseamna ca legea permite asa ceva , deoarece nu am auzit sa raspunda cineva ! Dar , poate este vorba doar de un zvon ! Cu bani in Romania poti sa-l cumperi si pe D-zeu!

  • Sladarmari Lordvenom

    giovanii e simpatic prin felul lui de a spune lucrurilor pe nume eu sunt pentru eliberarea lui , ar fi singurul pe care l-as elibera ptr ca e sincer

ziare